Honden

Meet us in nature

Honden

Wij zijn echte hondenliefhebbers en onze honden gaan daarom altijd met ons mee op vakantie. Wij merken dat het vaak lastig is een camping te vinden waar honden welkom zijn en voor een schappelijke prijs kunnen verblijven.


Daarom is uw hond op Ballum Camping van harte welkom (maximaal 2 honden per plaats, meer honden op aanvraag). Ook in de chalets mag u uw hond (maximaal 1 hond) meenemen.


Rondom de camping zijn volop wandelmogelijkheden. U loopt zo vanaf de camping de wandelpaden op. En de zee is natuurlijk ook vlakbij.


Op de camping is een omheind losloopveld waar u met uw hond kunt spelen. Uw hond kunt u buiten de camping uitlaten.

In Denemarken zijn 400 bosgebieden waar uw hond los mag lopen, zogenaamde 'hundeskove'.

 

Op de camping moet uw hond aangelijnd zijn, op uw plaats mag uw hond los liggen. Daarbij geldt natuurlijk dat uw hond andere gasten en honden niet lastig valt en dat u te allen tijde verantwoordelijk bent voor uw hond.


Om ook de honden een ontspannen vakantie te laten hebben, verwachten wij dat teefjes niet loops zijn of worden tijdens hun verblijf op de camping.


In principe zijn alle hondenrassen welkom, behalve die rassen (en kruisingen met deze rassen) die sowieso in Denemarken verboden zijn: Pitbull terriër, Tosa Inu, American Staffordshire Terriër, Fila Brasileiro, Dogo Argentino, American Bulldog, Boerboel, Kangal, Centraal-Aziatische Ovtcharka, Zuid-Russische Ovtcharka, Kaukasische Ovtcharka, Sarplaninac, Tornjak.

Vuurwerkvrij

Onze camping is vuurwerkvrij. Ideaal voor uw hond (of kat). Kom lekker wandelen en uitwaaien!