Covid-19

Meet us in nature

Covid-19 en uw vakantie


16 juni 2021

Buitenlandse toeristen zijn weer welkom in Denemarken!

Volledig gevaccineerde buitenlanders, ook toeristen, uit 'gele' en 'oranje' EU- en Schengenlanden kunnen Denemarken binnenkomen zonder negatieve test en hoeven niet in quarantaine te gaan. Zie hier de voorwaarden voor vaccinatie. U kunt gerust met een in de Nederlandse taal opgesteld vaccinatiebewijs Denemarken in reizen. Als u dit samen met uw paspoort of ID-bewijs en eventueel reserveringsbewijs aan de grens laat zien, bent u van harte welkom in Denemarken.

Zonder vaccinatie: een ​​negatieve COVID-19-test van maximaal 48 uur voor binnenkomst moet aan de grens kunnen worden overlegd. Als u uit een "geel" land komt, is er geen quarantaine vereiste. Als u uit een oranje (Nederland en België) land komt, moet je jezelf na binnenkomst in een quarantaine van tien dagen plaatsen. De quarantaine kan na vier dagen worden ingekort met een negatieve corona PCR-test. Deze quarantaine eis vervalt in elk geval eind juni en waarschijnlijk eerder. Op 16 juni komt er namelijk een update vanuit de overheid voor toeristen die naar Denemarken reizen.
Op 14 juni is de mondkapjesplicht vervallen, behalve in het openbaar vervoer.
De besmettingsgraad in DK is momenteel 0,27 en daalt snel.


Hier vindt u een overzicht van de gele, oranje en rode landen vanuit Denemarken gezien.

Meer informatie vindt u op de website van de Deense nationale politie.


Wilt u reserveren voor 2021?

Wilt u er zeker van zijn dat u op een mooie kampeerplek in het hoogseizoen staat, reserveert u dan alvast online of per e-mail zonder een aanbetaling te doen (zie voorwaarden). U betaalt pas op het moment dat u bij ons in Ballum bent aangekomen. Wilt u uw reservering naderhand toch annuleren, dat kan geheel kostenloos tot 2 dagen voor aankomst!

Alle in 2020 verstrekte vouchers zijn automatisch verlengd tot oktober 2022.

Op onze camping hebben wij een aantal maatregelen genomen in het kader van Covid-19, hier leest u meer over de aanpassingen van de campingfaciliteiten.

Heeft u vragen, mail of bel ons gerust. Wij doen ons best om u van een heerlijk verblijf in Ballum te laten genieten.
Wij wensen u het allerbeste en vooral, blijf gezond en hopelijk tot ziens!

Hartelijke groeten, Linda en Klaas de Weerd