Over ons

Meet us in nature

Over ons

Sinds december 2016 zijn wij, Klaas en Linda de Weerd, de nieuwe Nederlandse eigenaren van Ballum Camping. Wij hebben de Nederlandse nationaliteit en verwelkomen onze gasten in de  Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en Deense taal.


Na een turbulente tijd in Nederland waarvan wij de laatste

12 jaar een eigen bedrijf met 30 medewerkers hebben gerund, hebben wij besloten het roer om te gooien. Stress en fileleed waren hiertoe mede aanleiding. Wij zijn fervent kampeerders en het buitenleven heeft ons altijd getrokken. Na enig zoeken op het internet naar een geschikte camping voor de zomervakantie kwamen we bij Ballum Camping terecht, een camping die tevens te koop stond!


Toeval? Met onze camper hebben wij daar een week gekampeerd, kennisgemaakt met de eigenaren en de omgeving. Wij waren verkocht! Binnen een paar maanden was alles geregeld en zijn wij met onze honden naar Denemarken vertrokken.

 

Begin 2017 hebben wij een prachtige camperplaats voor 16 campers aangelegd, in de winter 2017-2018 hebben wij alle heggen gesnoeid, de afwatering verbeterd en de speeltuin opgeknapt. Voor uw hond hebben wij een speelterrein aangelegd, achteraan op de camping is een nieuw sanitair unit geplaatst. In het najaar van 2018 hebben wij het campinggebouw geschilderd en afgelopen winter de lounge en chalets gerenoveerd.


Dit alles zonder onze visie uit het oog te verliezen: "rust, ruimte en natuur".


Komt u binnenkort kijken? U bent van harte welkom!