Over ons

Over ons

Sinds december 2016 zijn wij, Klaas en Linda de Weerd, de nieuwe Nederlandse eigenaren van Ballum Camping. Wij hebben de Nederlandse nationaliteit en verwelkomen onze gasten in de Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en straks natuurlijk ook Deense taal.

 

Na een turbulente tijd in Nederland waarvan wij de laatste

12 jaar een eigen bedrijf met 30 medewerkers hebben gerund, hebben wij besloten het roer om te gooien. Stress en fileleed waren hiertoe mede aanleiding. Wij zijn fervent kampeerders en het buitenleven heeft ons altijd getrokken. Na enig zoeken op het internet naar een geschikte camping voor de zomervakantie kwamen we bij Ballum Camping terecht, een camping die tevens te koop stond!

 

Toeval? Met onze camper hebben wij daar een week gekampeerd, kennisgemaakt met de eigenaren en de omgeving. Wij waren verkocht! Binnen een paar maanden was alles geregeld en zijn wij met onze honden naar Denemarken vertrokken.

Wij willen het werk van de vorige eigenaren voortzetten en de camping verder uitbouwen. Begin 2017 hebben wij een prachtige camperplaats voor 16 campers aangelegd, deze winter (2017-2018) snoeien wij alle heggen en hebben wij de afwatering verbeterd, komend voorjaar plaatsen wij zonnepanelen en gaan wij het gebouw schilderen. Ook de speeltuin krijgt een opknapbeurt. Voor uw hond hebben wij een speelterrein aangelegd, achteraan op de camping is een nieuwe sanitair unit geplaatst.

Dit alles zonder onze visie uit het oog te verliezen: "rust, ruimte en natuur".

Wilt u komen helpen schilderen in ruil voor een gratis verblijf op onze camping, laat het ons weten!

 

Komt u binnenkort kijken? U bent van harte welkom!