Campingfaciliteiten

WiFi

Tijdens uw verblijf op onze camping kunt u gratis gebruik maken van WiFi.

Receptie/kiosk/verse broodjes/pizza

In onze receptie heten wij u van harte welkom. In de aangrenzende kiosk kunt u terecht voor diverse levensmiddelen en ijsjes. Ook kunt u bij ons dagelijks vers brood, broodjes, koeken en pizza bestellen. Verblijft u in een vakantiehuis in de regio Ballum, ook dan kunt u bij ons terecht.

Speeltuin

 

Voor de (kleine) kinderen is er een speeltuin met zandbak, 2 glijbanen, schommels, wipkip, klimwand en springkussen. Ook kunnen de kinderen gratis gebruik maken van fietsjes en skelters. In de zomer kunnen de kleine kinderen spelen in het opblaas zwembad.

Fietsverhuur

Ballum Camping is een ideaal uitgangspunt om op de fiets de omgeving te verkennen. U kunt bij ons diverse typen fietsen huren: dames- en herenfietsen met 7 versnellingen, e-bikes, mountainbikes, kinderfietsen en tandems. Klik hier voor meer informatie. In het hoogseizoen graag van tevoren reserveren.

Toiletgebouw

Ons toiletgebouw is ruim opgezet. U vindt er ook een familiebadkamer, babybadkamer en een badkamer geschikt voor invaliden. In de winter is het toiletgebouw verwarmd. Het toilletgebouw is dag en nacht geopend.

Gezamenlijke ruimtes

Er is een keuken waar u alle spullen vindt nodig bij het koken: kooktoestellen, oven, pannen, borden, bestek etc. en benodigheden voor de afwas. Ook staat er een vriezer waar u gebruik van kunt maken.

Er is ook een buitenkeuken voor koken, vis schoonmaken en de afwas.

In de wasruimte staan een wasmachine en wasdroger (tegen betaling) en een strijkplank.

In de huiskamer en de lounge kunt u een boek lezen, een spelletje doen, eten en televisie kijken.