Campingfaciliteiten

Meet us in nature

WiFi

Tijdens uw verblijf op onze camping kunt u gebruik maken van WiFi.

Er zijn veel factoren die de kwaliteit van het draadloze Wifi-netwerk beïnvloeden, waardoor het Wifi-netwerk niet altijd 100% optimaal zal werken. Onder andere gebouwen, dikke muren en bomen vormen een obstakel voor het Wifi-signaal. U zult merken dat het signaal buiten de caravan goed werkt, maar binnen soms minder goed. Dit is te wijten aan het feit dat de signalen aanzienlijk verzwakt zijn als ze door de wanden van de caravan moeten gaan. Hetzelfde geldt voor auto's die het signaal ook kunnen verzwakken. In de regel is er een veel beter signaal buiten de caravan.
Aangezien al deze voorwaarden veranderlijk zijn, zal het signaal gedurende de dag variëren.

Receptie/kiosk/verse broodjes/pizza

In onze receptie heten wij u van harte welkom. In de aangrenzende kiosk kunt u terecht voor diverse levensmiddelen en ijsjes. Ook kunt u bij ons dagelijks vers brood, broodjes, koeken en pizza bestellen. Verblijft u in een vakantiehuis in de regio Ballum, ook dan kunt u bij ons terecht.

Speeltuin


Voor de (kleine) kinderen is er een speeltuin met zandbak, 2 glijbanen, schommels, wipkip, klimwand en springkussen. Ook kunnen de kinderen gratis gebruik maken van fietsjes en skelters.

Toiletgebouw

Ons toiletgebouw is ruim opgezet. U vindt er ook een familiebadkamer, babybadkamer en een badkamer geschikt voor invaliden. In de winter is het toiletgebouw verwarmd. Het toilletgebouw is dag en nacht geopend.

Gezamenlijke ruimtes

Er is een keuken waar u alle spullen vindt nodig bij het koken: kooktoestellen, oven, pannen, borden, bestek etc. en benodigheden voor de afwas. Ook staat er een vriezer waar u gebruik van kunt maken.

Buiten is er is ook buiten een afwasgelegenheid.

In de wasruimte staan een wasmachine en wasdroger (tegen betaling) en een strijkplank.

In de huiskamer en de lounge kunt u een boek lezen, een spelletje doen, eten en televisie kijken. In de lounge kijken we sportevenementen op een groot scherm. Op het terras kun je met de hele familie grillen. De lounge is beschikbaar voor het vieren van verjaardagen en andere festiviteiten.

Fietsverhuur

Ballum Camping is een ideaal uitgangspunt om op de fiets de omgeving te verkennen. U kunt bij ons diverse typen fietsen huren: dames- en herenfietsen met 7 versnellingen, e-bikes, mountainbikes, kinderfietsen en tandems. Klik hier voor meer informatie. In het hoogseizoen graag van tevoren reserveren. 

IMG_5667
IMG_1930
IMG_8291
IMG_3065
IMG_8280
IMG_3631
IMG_3630
logo sport
IMG_8123
PHOTO-2019-01-02-18-50-17 a
IMG_9217
IMG_9211
IMG_9218