Hunde

Meet us in nature

Hunde

Vi elsker hunde og vores hunde er altid med på ferie. Vi har lagt mærke til, at det tit er svært at finde en campingplads, hvor hunde er velkommen eller kan være med til en fair pris. Derfor er din hund hjertelig velkommen her hos Ballum Camping. (Maks. 2 hunde per plads, flere hunde på anmodning.)


I hytterne og safari-teltene kan du selvfølgelig også tage din hund med (Maks. 1 Hund). Udenfor campingpladsen er der mange vandremuligheder.


Havet ligger også direkte i nærheden. Der ligger et afspærret areal direkte ved campingpladsen, hvor din hund har mulighed for at lege.

Der findes mere end 400 hundeskove i Danmark.

dogs-679900
met hond op camping
el-salvador-1782203
dog-4686175
bernese-mountain-dog-50216
dogs-4220163
IMG_0089

 

På campingpladsen skal hunden gå i snor. På din bookede plads kan hunden gå frit, men du skal til en hver tid sørge for, at hunden ikke forstyrrer andre gæster eller hunde.


For at lade hundene også have en afslappende ferie, forventer vi, at tæver ikke er i løbetid under deres ophold på campingpladsen.


II bund og grund er alle slags hunde velkommen, dog ikke racer (og krydsninger af disse) der ikke er tilladt i Danmark: Pitbull terriër, Tosa Inu, American Staffordshire Terriër, Fila Brasileiro, Dogo Argentino, American Bulldog, Boerboel, Kangal, Centraal-Aziatische Ovtcharka, Zuid-Russische Ovtcharka, Kaukasische Ovtcharka, Sarplaninac, Tornjak.