Oplevelser

Meet us in nature

Aktivitets kalender >>>

Margueritruten

Margueritruten er den officielle turist rute fra Danmark. Den 3700 kilometer rute løber langs mere end 200 seværdigheder og attraktioner. Ballum Camping er placeret på denne rute. Ideel til en overnatning.

Se mere på hjemmesiden fra Visit Denmark.

Rudbøl

På grænsen mellem Danmark og Tyskland, naturen Rudbøl er en del af Nationalpark Vadehavet. I foråret er det nesting sted af forskellige fuglearter er de unge fugle rejst i sommeren og i efteråret de forlader for syd. En storslået skue!

Kun 20 minutter i bil fra Ballum Camping.

Ballum/Bredebro

Du har mulighed for at besøge museums-møllerne eller den romantiske Trøjborg-ruine fra det 13. århundrede. Fisk ved Visby Fiskesø eller tag en tur i kano på Brede Å fra Løgumkloster til Ballum. I Ballum er der derudover også mulighed for at spille fodboldgolf og at besøge Papegojeland.

Også Vadehavetstur, vandreture gennem Vadehavsregionen ledet af min guide, Fierljeppen.

Ribe

Du har mulighed for at opleve vikingernes historie og traditioner i Ribe Vikingecenter. Ribes gamle gader er en oplevelse, ligesom et besøg i Ribes gamle kirketårn eller en køretur i Mandø-bussen: Ribe er et besøg værd.

Kun 30 minutter i bil fra Ballum Camping.

Højer

Besøg museet, Højers gamle mølle og Vidåslusen.

Kun 10 minutter i bil fra Ballum Camping.

Fiskeri

Du kan fiske i Brede A og forskelige fiskesøer og i Nordsøen. Til dette har du brug for en fisketegn, som du kan købe online.

Legoland® og Lego House®

Legoland® er en fantastisk legeplads og fitidspark med mere end 50 forskellige attraktioner for dig og dine børn. Legoland® ligger i Billund, hvilket kun ligger 90 minutter i bil fra Ballum Camping. For at få flere informationer, besøg Legoland®’s hjemmeside.

Rømø og Sild (Vadehavet ø)

Rømø er forbundet med fastlandet gennem en 10 km lang dam, og er nabo-ø til den kendte tyske ø Sild. Den brede Strand på Rømø er den perfekte plads til sportsgrene såsom Surfing, Beach-Sailing eller drage-styring. På Rømø har du mulighed for at køre på stranden og køre helt hen til vandet i din bil. Øen har også et stort tilbud af skove, der nærmest inviterer til en gåtur med hunden. Fra havnen sejler færgen til Sild på 45 minutter.

Rømø kun 20 minutter i bil fra Ballum Camping.

Sort Sol

Naturfænomenet sort sol, hvor kæmpe flokke af stære danser ballet på himlen, kan lige om forår og efterår opleves flere steder i vadehavsområdet. Se mere

Skærbæk

Du har mulighed for at køre Go-Kart på en splinterny friluftbane eller bade i indoor svømmehallen.

Kun 15 minutter i bil fra Ballum Camping.

Tønder

Tønder er altid et besøg værd. De mange bygninger i Patrizierstilen, de forskellige møbelforretninger eller et besøg i en af museerne, Tønder er et besøg værd.

Kun 25 minutter i bil fra Ballum Camping.

Aktiv

Cykling >>>

Spille Golf (Rømø, Ribe, Tønder, Toftlund)

Kano (Tønder, Bredebro)

Kiting/surf (Rømø)

Ridning (Rømø, Højer, Arrild, Visby, Ellum)

Blokart >>> (Sønderstrand Rømø)

Fiskeri (Brede A og forskelige fiskesøer)   

Segway >>>   (Rømø)

Vandring >>>

Svømning (Bredebro, Skærbæk, Arrild)

Aktivitets kalender >>>