Udstyr på campingpladsen

WiFi

Ved dit ophold på vores campingplads, du kan gøre brug af WiFi gratis.

Reception/Minimarked/Friske brød/Pizza

Vi byder dig velkommen i vores reception. I vores minimarked ved receptionen har du mulighed for at købe forskellige fødevarer og Premier Is. Du har mulighed for dagligt at bestille brød, rundstykker, kager og pizza hos os. Opholder sig i en ferienhuser i Ballum-regionen, også kan du kontakte os.

Legeplads

Vores legeplads byder på en sandkasse, to rutsjebaner, gynger, en vippe, klatrevæg og hoppepude. Børn kan leje cyckler og Go-Karts gratis. I sommersæsonen har børn mulighed for at lege i et oppusteligt svømmebassin.

Cykeludlejning

Ballum Camping er et ideelt udgangspunkt for at udforske området på cykel. Hos os kan du leje forskellige typer af cykler: herrecykel og damecykel med 7 gear, El-cykler, mountainbikes, børnecykel og tandems. Se her for mere information. I højsæsonen skal du booke på forhånd.

Bad / WC

Vores baderum og WC er ret stor. Vi byder også på et familiebadeværelse og et bad for handicappede. Alle baderum er opvarmet i vintermånederne. Bad / WC er åbnet døgnet rundt.

Fællesskabslokaler

I fælleskøkkenet finder du alt du har brug for: komfur, ovn, gryder, tallerkener, bestik osv., plus indretning for opvask. Derudover finder du også en fryser du frit kan bruge.

Der er også en udendørs køkken til madlavning, fisk rengøring og opvask.

En vaskemaskine, en tørretumbler, et strygebræt kan findes i vaskerummet.

I stuen eller lounge har du mulighed for at læse en bog, spille brætspil, spise og se tv.