Udstyr på campingpladsen

Meet us in nature

WiFi

Ved dit ophold på vores campingplads, du kan gøre brug af WiFi.

Man må som gæst påregne, at det trådløse net ikke altid fungerer 100 % optimalt. Der er mange faktorer, der spiller ind på kvaliteten.

Bygninger er en forhindring for Wi-Fi-signalet. Tykke mure og træer udgør en væsentlig barriere. Ofte vil man som gæst opleve at signalet fungerer uden for campingvognen men ikke inden for. Dette hænger sammen med, at signalerne svækkes betydeligt, når det skal igennem campingvognen – det samme gør sig gældende med biler, der også ”skygger” for signalet. Som regel er der meget bedre signal uden for campingvognen.

Da alle disse forhold er dynamiske vil man opleve, at signalet vil variere over dagen.

Reception/Minimarked/Friske brød/Pizza

Vi byder dig velkommen i vores reception. I vores minimarked ved receptionen har du mulighed for at købe forskellige fødevarer og Premier Is. Du har mulighed for dagligt at bestille brød, rundstykker, kager og pizza hos os. Opholder sig i en ferienhuser i Ballum-regionen, også kan du kontakte os.

Legeplads

Vores legeplads byder på en sandkasse, to rutsjebaner, gynger, en vippe, klatrevæg og hoppepude. Børn kan leje cyckler og Go-Karts gratis.

Bad / WC

Vores baderum og WC er ret stor. Vi byder også på et familiebadeværelse og et bad for handicappede. Alle baderum er opvarmet i vintermånederne. Bad / WC er åbnet døgnet rundt.

Fællesskabslokaler

I fælleskøkkenet finder du alt du har brug for: komfur, ovn, gryder, tallerkener, bestik osv., plus indretning for opvask. Derudover finder du også en fryser du frit kan bruge.

Der er også en udendørs køkken til opvask.

En vaskemaskine, en tørretumbler, et strygebræt kan findes i vaskerummet.

I stuen eller lounge har du mulighed for at læse en bog, spille brætspil, spise og se tv. I lounge ser vi sportsbegivenheder på en stor skærm. På terrassen kan du grille med familien. Loungen er tilgængelig til fejring af fødselsdage eller andre festligheder.

Cykeludlejning

Ballum Camping er et ideelt udgangspunkt for at udforske området på cykel. Hos os kan du leje forskellige typer af cykler: herrecykel og damecykel med 7 gear, El-cykler, mountainbikes, børnecykel og tandems. Se her for mere information. I højsæsonen skal du booke på forhånd.

IMG_5667
IMG_1930
IMG_3065
IMG_8291
IMG_8280
IMG_3631
IMG_3630
logo sport
IMG_8123
PHOTO-2019-01-02-18-50-17 a
IMG_9217
IMG_9211
IMG_9218