Over ons

Over ons

Sinds december 2016 zijn wij, Klaas en Linda de Weerd, de nieuwe eigenaren van Ballum Camping. Wij hebben de Nederlandse nationaliteit en verwelkomen onze gasten in de Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en straks natuurlijk ook Deense taal.

 

Na een turbulente tijd in Nederland waarvan wij de laatste

12 jaar een eigen bedrijf met 30 medewerkers hebben gerund, hebben wij besloten het roer om te gooien. Stress en fileleed waren hiertoe mede aanleiding. Wij zijn fervent kampeerders en het buitenleven heeft ons altijd getrokken. Na enig zoeken op het internet naar een geschikte camping voor de zomervakantie kwamen we bij Ballum Camping terecht, een camping die tevens te koop stond!

 

Toeval? Met onze camper hebben wij daar een week gekampeerd, kennisgemaakt met de eigenaren en de omgeving. Wij waren verkocht! Binnen een paar maanden was alles geregeld en zijn wij met onze honden naar Denemarken vertrokken.

Wij willen het werk van de vorige eigenaren voortzetten en de camping verder uitbouwen. Als eerste komt er een plek voor camperplaatsen op het terrein, plaatsen wij zonnepanelen en gaan wij het gebouw schilderen. Ook voor honden gaan wij extra voorzieningen maken.

Dit alles zonder onze visie uit het oog te verliezen: "rust, ruimte en natuur".

 

Komt u binnenkort kijken? U bent van harte welkom!